waaaah:D:D:

SKOOOOOOOOOOOOOJJJAAA SOOM FAAAAAAN!! mitt liv är bäst, är cp cpcpcppc lycklig pga av typ 484556 anledningar !!

kan ju börja med helgen, vi gick vidare och här kommer några kommentarer från ÄGD JÄVLA TIPPARE SOM TROR ATT VI SUGER PÅ HANDBOLL!!!!!!

"Mitt tips i att Aranäs inte skulle räcka till över de tre matcherna kom på skam, då laget besegrade Eskil med 17-15 och tog andraplatsen.
- Vi spelar egentligen inte särskilt bra i de tre matcherna, men lyckas ta oss vidare på inställning och kamp, säger Linda Olsson, en av många ledare i Aranäs.
- Vi visste ju att tjejerna har kapaciteten, men vi har alltid haft svårt för att få alla bitar att trilla på plats. Men nu skedde det."

"Semioffspelet här blev absolut inte vad jag innan helgen trott. Skånela förlorade mot Aranäs och Önnered var borta redan i gruppspelet."

"- När det blev Skånela sa vi till dem att ta vara på stunden och gå ut och njuta. En sådan här match får man sällan uppleva, så då gäller det att passa på. Och sedan gör de en sådan kanonstart, vi hade väl 10-3 efter en kvart. säger Linda Olsson (tränare)"

"Steg 4 A-flickor:
Spårvägens fall helgens största

Fjärde steget i USM bjöd på en hel del tunga fall. Kända och betrodda klubbar som Spårvägen, Rimbo, IFK Tumba och IK Sävehof, för att nämna några, fick stiga av tåget på den här stationen. Istället klev klart mindre betrodda Aranäs genom de trånga dörrarna till steg 5, då bitarna föll på plats för hallänningarna"

"Semi-off 2: Skånela IF - HK Aranäs  17 – 22
Här visar Aranäs direkt att gammal är äldst. De startar i ett rafflande tempo och Skånela har inte alls vaknat till. Aranäs utnyttjar sin storlek och har ett kanon skytte i Josefin Olsson och Ellen Davis. Skånela får under hela matchen jobba i uppförsbacke vilket blir för tungt. Men de krigar på i hela 50 minuter och hämtar ifatt på slutet och snyggar till siffrorna. Matchen slutar 22-17 till Aranäs."

"Sen säger jag åter igen grattis till Aranäs och Kristianstad ni var de starkaste lagen denna helg"

"Angående stockholmslagen, vara eller inte vara i steg 5 i flickor A, så är det väl bara att titta på vad läsarna trodde innan o tippade, även där var det stor tilltro till stockholmslagen o där röstar ju hela landet, eller hur? Sen vet ju vi alla att det är mycket som avgörs i lottningar o vilka som man möter i avgörande match osv Jag var själv i Eskilstuna och där gick Aranäs vidare pga att dom verkligen är ett lag Grattis!"




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: