packar

h


jag och putte packar för fuuuullllltt !!

börjar bli nervööös.. hjälp

SM!

"Arr: HK Eskil
Deltagare: HK Eskil, Skogås HK, HK Aranäs och Kristianstad HK.

Den här gruppeet. Skogås kan dock inte räknas bort direkt, då klubben tog silver i förra årets B-flicksklass och har en rätt stark uppställning, även om det nästan uteslutande handlar om 94:or.
Aranäs finns med och smyger men jag tror inte att de räcker till över de tre matcherna.

Till semioff: HK Eskil och Kristianstad HK."

det är vad "tipparna " tror. illa bara att de glömmt att nästa hela våran start sexa kom med i riks? (de bästa spelarna i sverige)

H6: Elin jackobsson/Malin Pedersen
H9: Malin Pedersen
M9: Josefine Olsson
V9:Ellen David
M6:Sofia Andersson

Sen kom ju även Elin Söderbergh och Natalie Fingren till region( de bästa i regionen)
för hoppningsvis har tipparna gjort ganska stort fel där. vet dock inget om de andra lagen, men här låter det som vi suger?! det gör vi fan inte.. vi förlorade över Lugi(som de tippar komma 5 i Sverige) med 2 bollar?
hmm .. tipparna suuuuuuuuuger! till förra steget trodde de vi skulle förlora över Torslanda,som vi utklassade med 10 bollar ;) haha.

hgtf
Nattapatta jag och elin!





hemma hos niklas!

det är fredag och jag tog en ledig dag, nice. behöver packa och så idag. sen hade vi bara tråkiga lektioner idag,som vi  inte gör något på. Niklas är i skolan och jag har feäääzzt i hans hus. skall snart gå och ta en duch och sen kommer mamma och pappa och hämtar mig,då skall vi till willys tiepep tieppp.. 

ÅKER TILL SM I DAG I .. åååh glömmer fan alltid av vart vi skall, men under stockholm iallfall.. och det tar ca 6 timmar med buss,men det blir svin qqqqqql för jag ska åka med elin!!!!! :D:D:D:D:D
hörs sen ;) nu måste jag ducha^

jh
hitta en väldigt gammal bild på mig och hjärtat på Niklas dator ;) .

-

bgv
såhär snygg var jag igår när jag försökte göra så mitt munsår skulle gå bort,
mitt inlägg som jag skrev igår kom visst inte med .
ååååhhh noo cut cut .. det var så intresant :(:(:(:(

duchen kallar..

tjena tjena tjena min värlskäna blogg! hoppas allt är bra med er, för med bloggmalin är allt bra!
Hängde lite i skolan idag och åkte sen till kungsmässan med milding, sen kolla mamma hämta oss, då ville jag ha en klänning -->
hg

249 kr på gina tricot. nice nice.
sen köpte morsan en tröja till henne men det var för liten för henne.. så just nu ligger den i mitt rum

149 kr på gina tricot (;
uyjh
och en sjal på gica för 80 kr(på bild). så då blev jag glad. och på månad skall vi åka och "stor"handla (;
mm älskar min mamma!

nåväl tränade även idag inför sm och det gick inte så bra på träningen.. eller folk kan inte kombinationer och sådat som jag trodde alla kunde( okej.. jag kunde inte en grej..)

imorgon skall jag sova över hos Niklas och träna dåva, imorgon har vi varit tsm i 10 månader, och guud vad jag är kär i honom.

tv6

VAFAN HÄÄÄNDDEERR?! VADÅ SKICKA HEM CIMON? sämst efter. tv 6 kan hänga sej, och jackie skall dö.
fyfan
hg

jao

tjena tjena tjena bloggen ;);););)
Idag är det tisdag och denna dagen har varit riktigt nice! Gick i skolan och hade det ganska nice.( som vanligt) Träffa Niklas på stationen och sen åkte vi hem till mig, vi kollade på top modell 6 och åt maat och sen skulle jag spela match, så vi han inte vara med varandra så länge :(

Vi mötte Kungälv idag och vann med 24-17. och eftersom dom log efter oss i serien så betyder det att vi är SERIELEDARE. riktigt gött. Gick bra för mig idag med,så nu har jag självförtroende på topp ;)
Efter matchen kollade jag andra halvlek när killarna mötte kärra, trodde att matchen skulle bli as spännande.. men aranäs vann med typ 10 bollar. så den var ju inte så rolig.
Just nu kollar jag på Paradise hotell, eller det är reklam (; blev as glad när jag såg Catja för jag trodde hon skulle komma tillbacka med icke.. och snart är det utröstning.  spännande.
ha

Blev taggad på facebook på en bild från josse när vi lärde oss att borta
tänder på varandra. haha. förstår ni hur kul vi har på våra lektioner eller?!

hg

7/19.. g+ HAHA
¨th

köra rullstol!

ntfg
världens goaste!

ingen träning för mig..

dippade träningen av två skäl, haha.
1. jag har fortfarande ont där jag sträckte mig
2. jag sov.
så när jag vaknade hade träningen hållt på i 40 min så hoppa över den och kollade på handbolls EM och pappa gjorde god mat till mig istället. Skall spela match imorgon så känner att jag måste må bättre i min sträcking, så förhoppningsvis är det bättre tills i morgon.

Skulle precis hoppa in badrummet och ta ett låååångt bad,men vad händer? jo då kommer min syster. hon lovade att det skulle gå på 30 min .. bäst för henne. känner mig skit äcklig och blek..

HATAR att man inte kan (eller att jag inte fattar) hur man gör en jävla header,och varför det inte går att kommentera?! det suger.. funderar på att byta till någon annan blogg.. kolla här vilken söt header jag hade gjort men, nä varför skulle det funka. nä såklart inte. så om någon vet hur man gör kan ni kommentera ett inlägg..eller nää, just det ja. det går inte att kommentera heller..

hgf

måndag

i dag var det verkligen skiiiiit jobbigt att gå upp, brukar inte ha så svårt med att gå upp men idag var det verkligen det;O antagligen för jag somna så sent för jag kolla på tv i går. Men idag har det varit en chill chill dag, fick även reda på att jag fick g+ på min skrivdel på engelska provet ;) woho. Seeen... mjo, inte gjort så mycket mer än det idag. hade psykologi och medecinsk grundkurs. Skall träna i kväll med damerna, får hoppas jag inte får för ont i min sträckning.. med tanke på träningar kanske ni vill se hur min vecka ser ut ? ;)
måndag : Träna
Tisdag : Match, vara med Niklas
Ondag : Sm träning
Torsdag: Sm träning, sova över hos Niklas. 10 månader.
Fredag : Åker till Eskilstuna
Lördag : Sm i Eskilstuna
Söndag : Sm i Eskilstuna

haha nice. hela denna helgen IGEN är det handboll varje daag.. och jag känner en liten trötthet till handboll just nu, svaar jaaaa..
jyaja

måndag morgon!

min syster skulle köra bil till "skolan" idag så då åker jag med henne,nice .. orkar inte gå till bussen, speciellt inte på måndag när inte midling åker med på bussen... här får ni en störtskööön låt istället;)nu måste jag borsta tänderna, osv osv osv ..

johan faaalk!

johan falk äger ! just nu är det nyhet så skall snart borsta tänder och sätta på mig pjamas(?) dock är det bara en t-shirt.

jag är glad för jag och Niklas har varit tillsammans i 10 månader snart ! :D
puss


NU BÖRJAR JOHAN FALLK :D och jag han varken borta tänder eller byta om..

;)

hemma från resturanten. nice middag och kul umgänge. Dock röker farmor och farfar som 2 jävla skorstenar, men dom är bäst endå. När vi käkat upp körde vi hem lillniklas och jag har bara suttit i datorn i en timma nu typ..
försökte ändra en grej i kommenter saken.. men gjorde helt fel så nu går det inte att kommentera?! aaass braaa..
I kväll kommer Johan Falk och med tankte på Johan Falk har vi Frank, och med tankte på Frank så finns det heta män i sverige. 3 hetingar..

hg

ooooookeeejjjjj....... dräggeldräggel

ohye

halluu baabyyy

polikujyhgff

ohyeahhh

söndag kväll

om jag skall berätta om kvällen igår så var den ball, den bestod av:...
  • Bussar
  • Bilar ( iallfall för mig och bjerlemo, heeh ;) )
  • Alcohol
  • Dans
  • Skratt
  • Fulla människor
  • Varma mackor
  • Sura buss chaförer
  • Spyor
  • Klackskor
  • korta kläningar
  • natt buss
  • negerbollar
  • En bort tappad sara
  • Elins hus

    + lite mera skratt.
    kvällen / Helgen har varit bääst.
    dock inga bilder? :(

söndag kväll

om jag skall berätta om kvällen igår så var den ball, den bestod av:...
  • Bussar
  • Bilar ( iallfall för mig och bjerlemo, heeh ;) )
  • Alcohol
  • Dans
  • Skratt
  • Fulla människor
  • Varma mackor
  • Sura buss chaförer
  • Spyor
  • Klackskor
  • korta kläningar
  • natt buss
  • negerbollar
  • En bort tappad sara
  • Elins hus

    + lite mera skratt.
    kvällen / Helgen har varit bääst.
    dock inga bilder? :(

fin kväll!

kvällen började hemma hos elin med härliga tjejer. Tog sedan 10 i 10 bussen hem till Niklas.  mycket trevligt och en helt okej fest. tog bussen hem kvar över 1(?) eller kvar över 2 (?) hmm.. vet inte. gick hem till elin och åt mat,gjorde negerbollar och däcka dirrrr!

nu skall jag ut och fira min farfar på resturant med fin familj och pojkvän, nu skall vi åka  så jag skriver mera än jag kommer hem. pusspuss

fest

taggar med caroline till denna låten. woho!!

god dag

kvällen började hemma hos elin och slutade hos niklas. Vi,Jag Sara Camilla och Elin satt hemma hos Elin i hennes lägenhet och lyssna musik,prata,drack, skratta och spelade spel. Mötte upp Niklas och hans kompisar 10 i 2 på stationen och åkte hem till honom. somna direkt,jaaa..

idag har jag och Niklas sladdat runt med en fyrhjuling i snön. Är nu hemma och skall städa, snart kommer älsklings carro och skall hänga lite med mig. Sen är det dax för en kväll med massa massa fest och skaka r0mpan. ohyeahhh.

bgf



en fredag

efter jag slutat skolan vandrade jag och milding mot kungsmässan, kolla lite kläder och så. duktig som jag är köpte jag ingenting, måste spara pengaaar :O nu har jag varit med milding ett tag, ska snart äta plankstek och sen ta bussen hem till elins lägenhet och vara med Elin Camilla och Sara, sen skall vi la på fest någonstans eller så är vi bara hemma och har det trevligt. Det får vi se =)


seger..

..såklart? .. spelade match med a-flickorna och vann över sävehof med 10 bollar. jättejätte skönt kanske,
så nu ligger vi delad etta i serien;))
imorgon är det fredag och jag har inga planer för ovanlighetens skull.
får se var jag hamnar. antaligen med mina goa brudar eller med min pojkvän!
nu är kl snart halv 12 och jag måste soova !

Pusshaj
varför inte drömma om josefine bergendahl som liten?stört het.
mh david borde vara lycklig, synd bara att hon inte har kvar det coola håret?!

lkj

!

jaja,ellen löjg om samlingstiden som vanligt .. så nu hade jag lite tid över endå.. så vad skall jag skriva om dååå.. kollar bjerlemo's blogg. älskar fan den denna låten äger och den spelade jag fullt ös på i morse när jag hade familjen Enokssons hus för mig själv ! HOHO

match

började halv 1 idag och slutade HALV 5(!!!!!!) fatta jobbigt ? :(
skall åka och spela match nu. samling i kungsbacka om 30 min. fuck har ju skit brottom, skall möta sävehof och fan vad vi skall kötta.5 matcher på 2 veckor! igentligen 6 st men vi 93 tjejor i elit fick vila från en match, naaw så snälla tränare;) måste byta om nu, tagga till hög musik, åka och hämta ellen och sen till samlingen! hajhaj!


här är jag och elin för ca ett år sedan  på hallandscupen.
haha älskar när man hittar gamla bilder på datorn


hahahaha

doh

fråga är vad som gick snett med min blogg när jag försökte vara smart och ändra lite? hahaha..

onsdag

Började skolan kl 10 i 10 idag med engelska, sen matte - lunch - vård och omsorg, slutade kl 14.15.
efter det satt jag och Paulina kvar i skolan FÖR LOUISE INTE GJORT KLART VÅRAT ENGELSKA ARBETE!! ( hon är bakis idag.. ) när vi, flitiga vänsterhänta gjort klart det så tog vi bussen till stationen och sen tog Paulina bussen hem samtidigt som jag träffade Niklas, vi åkte hem till honom och hade det möspös.
Pappa kom och hämtade mig vid 6 och sen övningskörde vi hem, och eftersom jag är bra på nästan allt i hela världen så var jag as bra på att köra bil. kommer lätt ta körkortet på första försöket ;).

Snart skall jag nog gå och ducha, prata lite med päronen mina och lite så äta osv osv.. sen skall jag hem till niklas igen och sova där i natt. det går inga bra bussar ifrån för jag börjar 12.35.. så isåfall måste jag ta en buss 11.35 så nää. sover hos honom i stället. (han är och tränar nu så därför åkte jag hem)

Hehe.. yes.. det var det! fick tillbacka mitt matte prov, g+! mh, pluset är viktigt.
nä nu skall jag göra något innan jag skall till niklas igen.
heppåre.


gf
hehe. heeej mammmmaa (a) ?

riktigt bra

dagens

hemma

hemma från matchen,gick inte alls bra. kärra kom med sitt junior sm lag och vi kom med till 80% ett 93lag. heh..
jag har stäckt med i rompan så kunde bara spela en halvlek allt som allt. åkte hem och kollade lite när sverige spelade på tv.
just nu kollar jag på paradise hotell
MEN HUR DÅLIG ÄR DET INTE ATT CATJA ÅKTE UT DÅ?
upps nu började det igen. hörs senare

goddag! ;)

I dag i skolan skulle vi borsta tänderna på varandra, visst låter min linje kuuuuuul ;)?
det var kul iallafall. Idag har vi haft matte, vård&omsorg, Arl, datakunskap... och något mer.

skall snart käka lite mat och sen åka och spela match med juniorerna emot Kärra som vi spelade lika emot senaste gången, så matchen lär bli jämn och säkert jättejätte svettig. men bra det, så man förbränner alla jävla dill chips och kebab..
försöker även fixa så man kan lägga in bilder från mobilen till datorn,men fattar ju endå inte.. så ni får en bild på mig carro som har kladdat över sig själv och sara på göteborgskalaset förra året ;)

v

!

hemma från träningen. gick ovanligt bra för mig faktist ;)
satte massa kantskott och sånt. ni i mitt lag som läser, kant eller nia?
sen skulle vi gyma och nu har jag skit ont i armarna :(
gjorde "överkropp" idag, dvs mage+armar och axlar.
så skönt att ducha efter det... speciellt med  elin ;)

nu har mammsen gjort smaskig bakpotatis till med ! mums =D



jah
puss på en gammal sommar bild på mig & Niklas!

=)

HELLLUU BLOGGEN OCH ALLA LÄSARE (h)(L)(M)(B)G()H()Y(). mmh elin skämt.nog om elin.
idag är det en fin dag! måndag.
hade 2 medicins grundkurs lektioner, 2 eng lektioner och 1 psykologi.
va ganska lungt faktist.(antagligen för att vi hade vikarie i eng)
snart skall malllee hoppa i träningskläder och gå & träna.
denna veckan består av :
måndag: träning+gym
Tisdag: match
onsdag:träning+gym
torsdag:träning+ute löp
Lördag:match
ja. jag vet att du vill ha ett lika fritt liv som jag.
nej plikten kallar (tony, tränare) hehe..
här bjuder jag även på en snygg bild, ungefär såhär såg jag ut idag!
en nice ÄKTA tshirt från egyptien( hehehehe,äkta vaaaa), WEZC + leggins och accessoarer  
;) ;)

hg


;)

denna berör lika mycket som den gjorde för ett år sedan. sjuuuuuuuuuuuukt bra

söndag

helgen var bäst som alltid, kan ju förklara hur den började...

fredag:
skola osv osv.. nog om det.
till kvällens höjdpunkt,den omtalade..  LÄGENHETEN. elins alltså.
käka lite tackos hade på grym musik,drack osv..
då plingar det på dörren.. elin öppnar en 2 killar står utanför dörren och undrar om det är här festen är, hehe.. visade sig någon i samma lägenhet hade fest.
tog 10 i 9 bussen till fjärås där vi fick lift till Kristians lokalfest,
nice vare.. delvis iallafall,
åkte hem vid 1 halv 2 (?) till elins lägenhet nr 2 där vi hade våra diskutioner om allt möjlig.

hrtg

lördag:
pappa ringde och frågade om jag skulle med på bio, tar med mig pojkvänen och kollar på instängd 2
FYFAN. det var skit läskig. till och med niklas blev rädd.. sen helt random hade vi fått p-böter?! svin ..
efter bio'n åkte vi till pappa & mammas kompisar i göteborg (mina med)   ;) och var där tills kl 12 typ.
trevligt (y).
åkte sedan hem och nannade hemma hos niklas.
bhi

söndag:
vaknade sent sent hos niklas och log &snackade och sånt där nice, käka frulle.
åkte till maxi och köpte mat, spelade sedan datorspel. hans kusin kom och så.
åt skit god mat! sen kom mamma och hämtade mig halv 7.
nu har jag duchat och sånt,skall snart kolla på sex and the city och johan falk ;)

underbar helg alltså



taggatagga

några av de bästa partylåtarna just nuuu ;)

en fredag

förlorade över kungälv  i förgår med 10 mål typ. men dom är ju skit bra? ligger nästa först i serien, vad förvantar man sig ..
igår vann vi över Önnered med 5 mål. och den matchen var ju BARA jobbig. fyfan...
jätte mycket brännmärken på knäna .. sug.

idag är det fredag! DET BETYDER tjejmiddag + fest(?)  ;)
skall hem till elin och ha tjejmiddag och dra ut om vi hittar något, annars är det minst lika kul att vara hos elin. typ det roligaste jag vet.

Niklas sov hos mig tills idag,nice och kul och trevlig. synd bara att han snart fyller 18 och tror han är skitball.
jaja

_________

jh
niklas och jag.nej jag är inte så blev... bara blixten. sen blev jag snygg
på denna bilden med..

gg

mitt hjärta .
____

jhgh

___
senaste gången hemma hos elin! sjukt kul.
ikväll blir det vi på bilden + annie, pauline och maria.och elins kompisar?

LÄÄÄÄNGTAR..

nu skall jag bada, hårinpackning, raka benen, brun utan sol. och sen vet jag inte vad jag skall göra. haha

jaha

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? kärlek växer fram
hur många har du varit kär i? två
är du kär just nu? jaaaa

Tio frågor om dig själv
namn? malin
när fyller du år? 9maj
några piercingar? 8st
vad har du på dig just nu? Spring byxor och munk tröja
vilken årstid är bäst? sommmmmar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Vaknar bakis med milding såklart, helst en tidig morgon match, muuumms
vad tycker du mest om hos dig själv? mycket
vem älskar du mest på denna jorden? Min familj
sover du hellre själv än tillsammans med någon? tillsammans med någon

9  frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? Ingen vet nog ALLT?
vem är den roligaste av dina vänner? Många många
vem är mest partyprisse? Alla såklart
vem är den du helst har filmkväll med?  Ph.. filmkväll , nejnej
vem av dina vänner är mest "evil"? hmm

10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? Mamma Pappa och min syster. Alla på olika sätt
har du bra kontakt med båda dina föräldrar?verkligen
vem är farligast i din familj? Haha, blir nog jag?
vem ser roligast ut i din familj? Helt klart jag;)
vem är coolast? för tredje gången, jag;)
har ni något husdjur? Nää tack och lov
vem har du mest gemensamt med? Alla på olika sätt :D
vem står för underhållningen? det är nog jag med,hoho
vem sover du oftast med? Min syster J
roligaste kvällen med familjen? Har haft många rolika kvällar med dem

 

10 frågor om idag
vad har du gjort? Skolan, shoppat, match
vad ska du göra nu? Sitta här ett tag till
har du gjort något dåligt idag? Jaa på matchen…ö
vad har du ätit idag?  Givetvis ;)
har du duschat idag? ja
är du trött nu? Njaa..
vad händer i morgon? Skola sen match. Sen ska niklas sova här:D
går du i skolan? Jaa :D
har du varit i skolan idag? Jaaa :D


Annat
Hur mår du just nu? As bra
Har du piercat dig? ja
Är du hungrig nu? nej
Vad är klockan nu just nu? 23.23 *önskar mig
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook,spotify  & blogg

Telefon/mobil
Vem ringde dig senast? mamma
Vem ringde du senast? pappa
Vem sms:a till dig senast? niklas
Vem sms:a du till senast? niklas

Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? Morsa.. 15 min?
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Farsa.. 15 min typ J

Övrigt

Gillar du punk? nä
Har du sminkat dig idag? jaa


Musik
Lyssnar du på musik just nu? ja
Vilket är ditt favoritband/artist? Har inget speciellt =)
Vad gillar du för musik? Det mesta!

Kläder
Har du fler än 4 linnen?jaaa
Har du fler än 3 jeans? jaaa
Har du fler än 5 tröjor? jaa

Smink och hår
Använder du mascara? Ja, oftast
Använder du wax? Guuud nej!
Använder du ögonskugga? Nej .
Använder du kajal? nej
Använder du hårspray? ibland
Använder du volymspray?nej
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du läppglans/läppstift? ibland
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? Jaaa!
Uppsatt hår eller hängande? hängande
plattar/lockar du håret varje dag? Gud nej
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej

Kärlek

Är du kär just nu? Jaaaa!
Har du kysst någon idag? nej
Har du ett förhållande? ja
Är du romantisk? Tycker jag :D
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej.. eller bara kalle sparrhed en gång i 6an ifrån steffi..
Vad hette din första flickvän/pojkvän? Jimmy ;)
Hur länge höll det? Ett år :D
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej
Vem sov du senast bredvid ? niklas eller sara
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Niklas ;)
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Uuuunga!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Niklas stil? (a)


!

matchen igår i Alingsås vann vi med 10 bollar (?). dock inte roligaste matchen...
åt på donken med elin, ellen och natta det var det roligaste. mc feast (L)
kom hem 12 och då hade mammsen bytt lakan och allt, yyyyyynderbaarttt.

idag fick jag reda på att min lärare satte MVG på mig i drama. vem blev glad?
första betyget och jag får MVG, nicee ;)

spelade nytt match mot Kungälv.. som ligger näst högst i serien. förlorade med 10 bollar typ.
hehe....

nu är min blogg svin snygg, right?!

match

hade en grym dag i skolan som vanligt. dock hade vi prov på den där boken.
läs den aldrig.. den är inte så bra:) hehehhehe
skall nu spela match i alingsås, en tisdag? nej tack. matchen är halv 9 så är la hemma vid 11 kanske :| doooh..
hade en het debatt idag på matten om (dumma) pojkar och om mc feast. någon mer än jag som blir överlycklig
när man öppnar förpackningen till en mcfeast?
och sen doppa pommes i ost sås, du vet så mycket att pomfritet hänger som ett C typ. mmmmmm...
fick VG på min drama inläming.
nice bajs...
nu skall jag byta om till junior elit match,visst låter det proffsigt.. ;)
nej
LÄS DEN ALDRIG
DEN SUGER
=)

niklas enoksson är inte dum emot mig om några undrar. hehe <3

dagens

jhgrfjhgfds
linne från usa
leggins med hål i sidorna från cc
strumpor ifrån lindex.
klocka ifrån guldfynd
armband pearls for girls från niklas mamma

måste springa till bussen .
pusssshaaaajj

11jan

Har pluggat klart för idag.
läste nästan ut engelska boken.
hoppade över några sidor här och där,
men har sett filmen så hoppas att det inte blir för svårt i morgon när vi skall ha förhöööör på boken...
antagligen kommer det gå skit.
hoppade över träningen idag pga allt plugg.
tur faktiskt. fick gjort mycket av det jag skulle göra.
snart skall jag krypa till sängen, smsa lite, kolla lite tv osv.
i morgon är det match med juniorerna emot kungälv (?)
har verkligen inte koll på vilka jag möter.. har nog aldrig haft det,
men har match tisdag - onsdag - torsdag .. phht.. jobbigt men kul =)
nix, nu får denna dagen ta slut.
förhoppningsvis har Josse fixat bloggen tills i morgon bitti.
skall nog lägga ut första dagens outfit. hihi.
ball är jag.

nej godnatt sovgott puss♥

söhr

11jan

Har pluggat klart för idag.
läste nästan ut engelska boken.
hoppade över några sidor här och där,
men har sett filmen så hoppas att det inte blir för svårt i morgon när vi skall ha förhöööör på boken...
antagligen kommer det gå skit.
hoppade över träningen idag pga allt plugg.
tur faktiskt. fick gjort mycket av det jag skulle göra.
snart skall jag krypa till sängen, smsa lite, kolla lite tv osv.
i morgon är det match med juniorerna emot kungälv (?)
har verkligen inte koll på vilka jag möter.. har nog aldrig haft det,
men har match tisdag - onsdag - torsdag .. phht.. jobbigt men kul =)
nix, nu får denna dagen ta slut.
förhoppningsvis har Josse fixat bloggen tills i morgon bitti.
skall nog lägga ut första dagens outfit. hihi.
ball är jag.

nej godnatt sovgott puss♥

söhr

gooooodkvvväääällll

näemen.

Elin åkte hem till mig igår efter " matchen" så lekte vi!! wiwi.
sen åkte vi & kollade på herrarna, 26-26 tror jag det blev ? as nice match. fast dom va la inte så bra. eller vet inte ... =(
åkte hem med niklas efter matchen. vi åkte till maxi och köpte as nice bröd och chips o sånt nice som va as gött att smaska till samtidigt som vi såg på "johan falk" låter så seriöst..

skolan va nice, som vanligt..
idag har jag pluggat hela dagen typ.. läst eng bok och pluggat lite matte. men mycket är än kvar.

JOSSE SKALL FIXA MIN HEADER eller vad det heter. jag är en sån seriös bloggare nu för tiden.
hö hö hö hö.

nä, nu måste jag plugga!
tjingtong. jag fryser så här får ni en ball bild från somras ;D
haha

¨

DAGENS LÅT

bra match

åkte till matchen i sävehof, så var inte dom vi skulle möta där ( sävehof )
så kom våran tränare in och sa att vi var i fel hall.
sen kollade vi på internet och då stod det att matchen var om 3 dagar.
så ringer jenny ifrån sävehof och undrar var vårat lag är,
aha.. då har vi varit i helt fel hall. och vi var påväg hem.
så det blev ingen match. ha ha ha haa...
men nu är jag med elin och vi skall kolla herrarna sen.
mums!


gggg





göötttt

festen igår va nice som fen!
va först hemma hos elin och hade trevligt som alltid med Elin Camilla Sara Carro och jag.
nicenicenice!
vid 10 så drog vi till oskar.

men hinner inte skriva mera!
skall spela match, sen kolla herrmatch, och sen sova hos niklas!
BILDER KOMMER

´


mjnhbgf hemma hos Sara

jaja Hemma Hos Louise
jaaaa Hemma Hos Josefine

thrrth Hemma hos Jeppssons!
juhytgre Hemma hos titttuus!
ukyjhtg Hemma hos linnell!
jtgr Lokalfest!
kjhtg Hemma hos Mikael!
kjyhtg Hemma hos Hampus!

mina bryyydar är bäst på fest!
och om dom inte är det, så älskar jag dom!
nu skall jag göra mig i ordning och sen dra på fääääzt

gårdagen!

igår tog jag och min vän Sara milding bussen till kungsbacka och träffade Camilla och Elin, vi åkte till Onsala.
på själva festen var det inte så kul. men till och från var det :D
så vi var på stationen kl 12, och hemma typ halv 1.
jaja.
ikväll blir det fest igen!
hoppas på roligare, vilket jag är säker på att det kommer bli ;)


bara så ni vet har jag aldrig varit fjortis
hahaha
...................................eller..

-

dagens låt

nicebajzzz

DAGENS LÅT

liseberg!

hhhe
haha, vet inte vad vi gjorde här..
jjippii
ELIN OCH JAG DANSAR!!
gggg
min favorit
polarna
polarna
naaw
detta vann jag och elin för vi va så sööööta!
rida
vi rider!

och mycket mycket mera bilder..
men den dagen jag orkar lägga upp dom!
NU ÄR DET TACKOS O SEN FEEEST ;)

torsdaaaagg

sov hos niklas idag, nice! tåget för försenat och det gjorde att jag missa min buss
hem, blev sur och kolla kläder. sen var jag inte sur längre för jag hitta en riktigt pudding
--> 130 kr på cassels och man ser ingenting på bilden, haha men jaja.
jajajaaj
cuuut ;)

sen åkte vi till liseberg med laget och fick spela gratis i spelhuset.
haha, gissa vem som blev 10 år igen ...

BIDLER KOMMER IMORGON . SKAA SOOOOVA

skööönt låt

DAGENS LÅT

världens goast pojkvän

1
det här är vår bok
MALIN (L) NIKLAS
= Sant!
____

2

Första gången vi träffades..
var? Hemma hos Niklas
när? 4 mars 09
hur? vi hade bestämt oss för att träffas
du är det finaste jag har!
_____

4

jag kände mig :
glad,pirrig,snygg,modig


och jag tänkte:
hon är så söt om hon endå kunde bli min
______

hgt

Jag ville ha dig!
det visste jag när..

på byggde gårdsfesten i fjärås

jag föll för dig på riktigt för du:
gör mig glad och får mig att känna mig speciell

vi blev tillsammans:

den 28 mars. samma kväll som earth hour

och såhär gick det till:

vi badade badkar med tända ljus.
_____

et
du blev min!
det kändes som om:

jag var världens lyckligaste

kompisarna tyckte:
att hon där malin är allt en go tjej

familjerna sa:
malin är ju bara för go
_____

hh
vilken tur att vi träffades

så många minnen!
mitt starkaste minne från vår första tid
tillsammans:

När du kom hem från usa, oj vad jag hade saknat!
och när familjen var på julbordet.

_______
jkj
Den finaste komplimangen jag fått av dig:
att jag är fin och alltid gör dig glad.

första gången (L)
_________

jyt

Första dejten:
Hemma hos Niklas

Första telfonsamtalet:
Någon gång i slutet av Februari.

Första pussen:

På våran första " dejt"

första kärleksförklaringen.
malin sa:

jag börjar gilla dig mer och mer.

niklas sa:
jag är kär i dig.
_____

jty
..och det kändes:
romantiskt,pirrigt i magen,oväntat,helt overkligt

första resan tillsammans:
Fradrikshavn/Danmark

Första mötet med svärföräldrarna:
Första " dejten"
___

hh
Första bråket:
Någon gång i September


Första gången vi var ifrån varandra:
USA ->3.5 V

du & jag
(L)

_____

namn
kärt barn har många namn.
jag brukar kalla dig:

gurkan,prinsessan,hjärtat,skrutten

och du brukar kalla mig:

Niklas (?)

du är min ögonsten
_______

vardag
vår vardag:
vi gör massa saker tillsammans!
roliga saker som:

brottas,myser,busar,fikar,bio,film

inte lika roliga saker :
städar,shoppar i timmar..

vi pratar mycket också
jag pratar om:

livet,vänner,intresen,skolan,familj

du pratar om:

livet,skolan,intressen,vänner,familj
______

najas
vi har mycket gemensamt!
såhär lika är vi:

gemensamma vänner,handboll

detta gör oss olika:
Musik

ibland blir vi osams..
detta bråkar vi om:

Kärlek
___


bråkar
såhär bråkar vi:
tjaffsar

såhär blir vi sams igen:

pussas och gråter en svätt och förlåter

en kärleksförklaring.

____

gullig
du är den:
gulligaste,charmigaste,snyggaste,modigaste,mest speciellt,snällaste,underbaraste
person jag känner!

jag är så glad att jag har dig!
_______


snäll
DU
..är så snäll när du:
sover,kliar mig på ryggen, myser.

..är rolig för att du:
gillar att busa och brottas och vi har kul ihop

..är så himla söt för att:
du är min prinsessa

..är så speciell för att:
du är du och försöker inte vara någon annan.
___

supgwe
____
JAG
..uppskattar dig otroligt mycket för att:

du finns,är min, gör mig glad och uppskattar den jag är

JAG
..beundrar dig enormt för att:

du har så stark karaktär, är modig och underbar

____

älskar
____

JAG
..älskar dig innerligt för att:

jag är så himlans kär i DIG och du gör min dag till den bästa av de bästa
____

lvoe yaaaaahh
___
du gör mig lycklig för att :
du finns och gör mig glad och jag känner mig speciell

du har förändrat mitt liv!
med dig känner jag mig:

starkare,gladare,omtänksammare,eftertänksammare,tryggare,säkrare.
____


idag
___
Idag | Imorgon

står vi starka
är kära
är glada

om ett halvår hoppas jag att vi:
är tillsammans

om 10 år tror jag att vi:
HAHA. ingeting. haha!

______
neekl
__
vill du alltid vara min?
JA
___
söhr
jag vill alltid vara din!
(L)



han är bezthezt

maskien - kärlek vid sista ögonkastet

Det här är svårt att förklara
kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas & vara konsekvent(?)
Våra stunder vi hade, tankar idér
din lukt i din nacke, pussar och skrattar
åt sista gången vi delade en spliff på balkongen
satt uppe på natten

Och jag minns när jag mådde kasst
du sa jag kan dra vårt last
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft
24/7.. Baby —– som en brasse sagt!
Och jag trodde jag borde va trygg
vi gör det tillsammans och hon har min rygg
Oh shit vad jag älskar dig
trotts att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag
det gick för fort, vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vännen som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!

Ref x2
För hon var bäst, försök & överträffa det Ja
För hon var bäst, försök & överträffa det Ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!

Frej Larsson;

Lilla baby jag kan inte stanna kvar
jag fuckar upp ditt organiserade liv
Jag har rappat in en massa pengar
allt du vill kan du få, men ingen trygg framtid
Jag har packat mina saker,
på väg ut från vår lägenhet nu snart är den din
Skulle bara vilja krypa ner i sängen och säga förlåt för de blev som det blir
För jag kommer som ett yr *—————–*
Och vinner ditt hjärta men flyr iväg  till nästa så fort anar något ansvar!
För jag fattar mycket väl att det är i mina, det såkallade blodet i mina ådror(?)
kommer från min pappa, men tänker starta min familj så fort det går dåligt
Det sociala arvet får rätt igen
och det går utöver min bästa vän
Jag älskar dig, så vi kanske kanske kanske syns igen!

så vacker..

maskinen


blä

MALIN DISSAR MATTE ;)
haha. min första dizzz jag ee cool
ÅH MATTE SUUUUUUUGEERRR..
kapitlet skall vara klart efter lovet ( prov ) och jag har ju skjutit fram det fram tills nu,
ååhh jag har massa kvar :(

jnbhgf
personen innan mig måste
varit sämre än mig på matte
varje tal är inringat?
jag ringar in när inte jag
kan iallafall ..

_______

y7yjty
värt med matte

_____

ujhtfgd

_____________

jag är ball och
jag vet att
jag har fräknar.

___

uyjkuyjy

_______

skall nog plugga
har en del kvar att
göra..

lille nicke

Om honom/henne:

Vad heter han/hon? Niklas
Hela namnet då? Niklas Johan Enoksson. kolla vad jag kan ;)
Var bor han/hon? Bonneberg! anneberg som det också kallas
Hur gammal? 17 och ett halvt typ (y)

Är han/hon frisk? ohja, eller han kanske blev sjuk inatt när han lekte i snön..
Har han/hon humor? lite grann..
Är det lätt att skratta med han/hon? fettlääääätt
Kan du prata med honom/henne om allt? givetvis!
Åker han/hon till dig om det skulle vara något allvarligt? jamen självklart skulle han det
Är hans föräldrar skilda? nej, lena (L) Kalle
Har han/hon syskon? 2 jättejätte stora bröder,
Vet du om han/hon har varit i kontakt med polisen? haha. nja, han ett sött kort iaf när han och Jesper stoppa polis bilden mitt på vägen och stod och snacka med poliserna om dom kunde på en åktur hem.
Är han/hon fin? kan inte säga något annat
Har han/hon slått dig någon gång? haha, han brukar försöka brotta ner mig,men biff som jag är så brukar han landa på golvet.... eller..



Om er:



Hur länge har ni varit tillsammans? 10 månader i slutet av månaden, så 9 och en halv typ. haha
Varför blev ni tillsammans? för vi var kära ? =D
När insåg du att du hade känslor för han/hon? hm,efter vi hade varit med varandra några gånger =)
Träffas ni ofta? 4 dagar i veckan kanske? ibland mer och ibland mindre, beror på hur mycket vi har att göra;) men lagom ofta tycker jag. så man hinner sakna varandra, eller så. du fattar
Har ni ätit middag tillsammans? haha,men jaaa
Har ni kollat på film tillsammans? jaa.. det suger
Har ni varit med om något läskigt? ja! moppe gänget höll på att annfalla oss och han bara skratta, jag var ju jättttteejätte rädd
Har du gett han/hon något fint någon gång? jaaa.
Har han/hon gett dig något fint någon gång? men ja,massa då
Är han/hon bra på att trösta dig när du är ledsen? är inte ofta ledsen, men ja, han är så söt då
Har ni träffats varandras föräldrar? givetvis
Har ni träffats varandra mor och far föräldrar? det är bara min farmor och farfar som lever av dom. men dom har har träffat några gånger ja, självklart.
Har era föräldrar träffats? ja, polarna
Bor ni ihop? ja vi har köpt villa och volv nu med <3<3<3<3 snart kommer en hund med!
Mår ni bra tillsammans? aldrig haft det bättre med någon annan än med nickepickepö
Har ni haft sex? nä. okej. jag ljög.
Sover ni i samma säng när ni soverer över hos varandra? ah! om jag inte lägger mig någonannan stans i sömnen. hihih
Tycker dina föräldrar om din flick/pojkvän? för föör mycket dååå.. tror att pappa och niklas delar bästis halsband snat. kan dom lägga ner..

älskling


blää

nytt
- slutar halv 5 på torsdagar.. inga raster. fyfan vad dåligt

jaaa
grymt schema. huuh. gonna miss you </3</3

ny favoritlåt svar ja

Melissa Horn - Hanna


Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen


lika bra



5jan

maten var uunnddeerrbaarr. som vanligt, älskar mammas mat ;)
blev dock inte övernattning hos Niklas i natt,men skall sova där imorgon istället.
han ville nog hellre åka snowboard nu när det är snöö...
så det blir i morgon istället.
i kväll skall jag kolla på jerry springer med min familj, kul.
från ingenstans .. JAG ÄR LEDIG PÅ TORSDAG ;);)

mjo

kvällen spenderasdes hemma hos annika, mjo as värt.
tränade och åkte hem till henne, pratade om livet. badade badkar. prata.prata..
mjo, vaknade och träffa niklas på kungsmässan, han skulle hitta någon halsduk men nänä.

snart skall jag äta klyftpotatis och kött. BLODIGT. mmmmmmhh! mums.

ikväll skall jag nog hem till niklas och sova där. kan behövas..
hörs antagligen sen, sött inlägg as bra.

elin är snäll

kolla här vilken fin sak jag köpte till elin när jag var i egypten?!
naaaaaaw....

sjrtsrtjrtj

kjuhtfgwqeruj

erkän snällt av mig ? .. (a)

elin är snäll

kolla här vilken fin sak jag köpte till elin när jag var i egypten?!
naaaaaaw....

sjrtsrtjrtj

kjuhtfgwqeruj

erkän snällt av mig ? .. (a)

älskling

hgfdhg.öl,kjjaälskling

_________________________________________________________________________




It's really good to hear your voice saying my name
It sounds so sweet
Coming from the
lips of an angel
Hearing those words it makes me weak

And I never wanna say goodbye
But boy you make it hard to be faithful
With the lips of an angel


dax att sova..

48 frågor när du har tråkigt ! som jag har..

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? Abonnemang!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Nej =(. Niklas är inte hemma. Buhu..
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Sara milding ofc ;)
4. Hur lång är du? 1,67
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Hm, det var nog”ganster” med min kusin,niklas och min syster
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: ” gött;) Jag har nog varit med på 3 lektioner eller nått,så jävla gött :D
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?  Sms läääääääättt.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta =)
9. När såg du senast din mamma? 20 min sen kanske J
10. Icke godkänt i något ämne? Näh,inte fått betygen än,men det fick jag inte
11. Mvg i något? inte fått betyg än..haha
12. När vaknade du idag? 10.
13. Vilken är din favoritplats? Svalvägen 18 ( niklas )
14. Vilken plats föredrar du minst? Undviker  antagligen de platsen;) men vet inte..
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Vet inte ens vad jag skall göra imorgon?!
16. Hur stor är din säng? 105 =(
17. Vad sover du i? Trosor och stor tröja. myyyysss
18. Hur många kuddar har du i sängen? 4st
19. Var har du bott/bor? Fjärås, the one and only
20. Tycker du om kinamat? Nja..
21. Tycker du om kaffe? NEJ!
22. Vad dricker du helst till frukost? Oboy, mums :D
23. Kan du spela poker? Det ända jag kan. Brukar vinna över niklas och grejer
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Ah(y)
25. Vill du ha barn? Ja, fast inte än på ett tag ;O
26. Kan du några andra språk än svenska? Nej, eller engelska?
27. Har du någonsin åkt ambulans? nix
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Badkar, hiih
29. Vad spenderar du helst pengar på? Mhm.. saker som är bra att ha, vad vet jag inte..
30. Äger du dyrbara smycken?  ja
31. Kan du rulla med tungan? Grym är jag på det!
32. Vem är den roligaste människan du känner? Åh, finns määäängder
33. Vad har du för ringsignal – tik tok
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Någon stans?
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min röda WEZC tröja^
36. Kan du byta olja på bilen? Olja?bil?nej?nejnej..
37. Vilken var den senaste boken du läste? Bok.. läser inte. Eller det är nog den tråkigt eng boken.. uw, hatar den
38. Dansar du i bilen? Kul.
39. När var du i kyrkan senast? På halloween på en fest i anneberg när jag och milla gick in där. HAHAHA jag dööör.
40. Hur många hål har du? ett där jag bajsar. mums
41. Piercing? 7st, haha (y)
42. Har du någon tatuering? Nop! Men skulle vilja tatuera in NIKLAS ENOKSSON över hela min rygg?! Nej..
43. Har du provat droger? NEJ :D
44. Röka eller snusa? Det suger båda två! Dålig andedräkt.plus att man får dålig kondis (a)
45. Har du pojkvän/flickvän? Jajajaja D:D:DD
46. Vad är ditt mobil nummer? Det är svååååårt!
47. Vad ska du göra ikväll? Ska snart sova (a)
48. Har du några syskon? En syster

hg

 


söndag kväll

hg
inköpta på clothing and company. 74 kr.
haha, så värt?! och svin snygg med tycker jag.
vad tycker ni?

_____________

jaja
inköpta på clothing and company 74 kr här med.
älska eller hata? älska.
___________________

iuytre
40 kronor ifrån HM, halva priset.
jag fyndar så rätt? ;)
__________________

jhgf
99 kr från gina tricot
riktigt snygg på.
skall jag lätt bära på nästa fest




oiyhgf
vad tycker du ?

______________

shoppa shoppa shoppa

hgr
trött tjej som försöker se söt ut. fail

sööööndagg..

var nog sjuk igår, hade sjukt ont i magen och jättejääääätte ont i magen!
kunde knappt sova för jag hade så ont. stackars mig? :(:(

igår sov jag och sara hos bjerlemo! lika trevligt som allt,
när vi sover hos henne sover vi i en stuga, men så hade värmen gått sönder?!?
det var nog minus i stugan..

Idag skall jag shoppa på mellandags rean;) hoppas att jag får hem lite nice grejer.

hörs sen!
måste sminka mig och "plugga matte" ..
_________________________________
ggea
btw, det är 50 graders skillnad mellan egyptien och sverige? saknar egyptien..

2009

2009 för mig har varit ett bra år men visst hände det saker som jag inte ville hända heller. men så är det alltid.

när 2009 började gick jag i en underbar klass, 9b1.
jag var helt säker på att jag aldrig skulle hitta någon bättre klass än den.
på skolavslutningen grät jag & resten av min klass mer än jag gråtit på länge. det var hemskt.
det var en av de saker som var dåligt med 09.
har underbara minnen med min andra klass, hela klassens sammanhållning var otrolig.
trots detta har jag hamnat i en grym klass nu igen.
OP1b har lärt känna många olika människor som jag fått dela redan mycket minnen med <3
under 09 hann jag träffa min pojkvän, Niklas.
vilket var något av det bästa som hänt mig.
Han har bland annat gjort detta året underbart för mig.
han finns alltid för mig och gör mig alltid glad.
Niklas är en av de bästa personer jag träffat
skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom i det.
och ett till år med handboll.
som jag älskat mycket, och hatat mycket under detta året.
tänk flytta ner mig själv från elit till en grupp som inte satsar så mycket. vilket jag aldrig gjorde,
men tanken slog mig många gånger.
som vanligt så har mina vänner i handbollen funnits för mig,
som jag är så tacksam för.
Har många gånger under detta året känt att  handbollen tagit upp för mycket tid...
eftersom dom gjort en " elit satsning" som jag är med i så skulle man räkna med det,
är fortfarande med i elit, och tränar med båda 94,93,92,91 och damlaget.
så ni kanske förstår att det blir mycket?
usa med louise kommer jag nog att minnas hela mitt liv. även när jag är en gammal tant typ.
tycker att det är synd att vi inte umgås eller pratar längre.
men på något sätt känns det som vi alltid kommer vara vänner. som våra föräldrar.
Usa var något av det fräckaste jag gjort i livet, tänk dig själv att åka till usa med sin bästa vän?
fett niiice.

jaja

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? massvis! sjukt bra år 09!
2. Höll du några av dina nyårslöften? har aldrig haft nyårslöften, kommer aldrig ha det heller
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nix!
4. Dog någon som stod dig nära? nej, tack och lov för det.
5. Vilka länder besökte du? usa och egyptien :D
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? 9b1 isåfall!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 28 mars.
8. Vad var din största framgång 2009? skolan! (y)
9. Största misstaget? nja, inget stort misstag gjorde jag nog..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? nja, inget störra.
11. Bästa köpet? hmm... de flesta kläder i usa ;)
12. Vad spenderade du mest pengar på? hm, har nog allt ganska jämt fördelat. men kläder skulle jag säga.och alkohol.. och niklas kanske?
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? finns mycket som gjorde mig glad.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? skin, och rap das armas typ?
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? mycket gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? vet inte
17. Vad önskar du att du gjort mindre? gått på joacims " det skall aldrig hända igen" typ.haha sorrryy.
18. Hur tillbringar du julen? på ett flygplan med min familj!
19. Blev du kär i år? JAAA!
20. Favoritprogram på TV?  tv = (N)
21. Bästa boken du läste i år? läser inte, hehe..
22. Största musikaliska upptäckten? haha, ähh.. dontknow.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? fick det jag ville av niklas såklart ;)
25. Något du önskade dig men inte fick? kan jag inte tänka mig! hohoo
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? var med niklas och hade super nice, åt middag med famlijen och niklas och hade det goootttt...
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? tror inte det :D
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? haha, olika .. ibland tshirt och jeans , och ibland tunika och leggins.yeye-
29. Vad fick dig att må bra? min pojkvän, mina vänner och min familj! och elin söderberg dårå.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ÄÄH. vet inte
31. Vem saknade du? saknade annika
32. De bästa nya människorna du träffade? niklas enoksson, sara johansson, louise jeppsson =) uytg

hemma!

sååjaa..
nu kom jag precis hem.
han inte åka hem ifrån planet ens, fest dirr! nice. men det tar vi sen.
nu skall jag berätta om min otroligt intresanta resa som ni har läääääängtat efter att få höra om..
eller? heehhe....


ja
Första dagen som vi kom fram när vi skulle äta julbord ;)
ha
Julbordet! fattar ni hur nice dom hade gjort det? och sjukt mycket mat och skit stort va det med.

hajatj
sånna här efterrätter hade dem gjort?! sjukt
hrth
åkte och snorkla på någon ö, sjukt fint!
ggg
mmmm. nice!
fff
men soooooola dååååå

jhh
kolla vattnet?! hur skönt som helst.

uhhhhh
yeeeeeeye..
jj
kände att jag hade mina snyggare dagar?
mamama
mamma (L)
ggea
helt okej skönt och så
df
syster och pappa!
gfds
jag och pappa.
är nog lika smal som min syster.
hgf
om ni har tid.. kolla in höger brudens arm muskler? ;)
ijhgfd
när såg någon mig gråta av smärta senast? ( förutom sm steg 1 ... )
här gjorde jag det.
om ni undrar så noppar han ögonbrynen med en TRÅD?!?
och inte nog med det,nej . sen noppade han hela jävla ansiktet?
tog bort allt bebishår.
pain as hellllll!

RSS 2.0